dissabte, 24 d’octubre del 2015

BOLA DE NADAL DE ZAZA PICQUE



Del gràfic UN SOIR DE DECEMBRE de la creadora ZAZA PICQUE, he fet aquesta bola.

dilluns, 12 d’octubre del 2015

MAGDALENES DE CARBASSA


Ingredients:
200 gr de carbassa cuita
4 ous
180 gr de sucre
280 gr de farina
16 gr de llevat
50 gr de mel
225 gr de mantega


Preparació:
Preesclafem el forn a 200ºC.
Fonem la mantega amb un cop de microones i la deixem refredar.
En un bol batem els ous amb el sucre fins emblanquir i doblar el volum.
Afegim primer la carbassa i després la farina, el llevat, la mel, posteriorment afegirem la mantega fosa que es trobarà a temperatura ambient.
Deixem reposar la pasta a dins la nevera 15 minuts o 30 minuts a temperatura ambient.
Enfornem a 200ºC a la part més alta del forn i quan comenci a pujar i daurar-se de les puntes traurem el motllo del forn.
Deixarem les madalenes refredant en una reixeta abans de desenmotllar.


BONISSIMES!!!