Aquest pastís sempre té molt d'èxit, vam provar-lo per la Comunió de l'Otger i sempre repetim.
Us deixo la recepta.
Ingredients
250 gr. de
galetes
80 gr. de
mantega
200 gr. de
xocolata blanca
200 gr. de
xocolata amb llet
200 gr. de
xocolata fondant
750 gr. de
nata per muntar (35% m.g.)
750 gr. de
llet sencera
3 sobres de
quallada
per decorar: fideus i
boletes de xocolata
Preparació
1.- Base de galetes:
Trinxem
les galetes, i afegim la mantega fosa.
Extenem
aquesta barreja al fons d'un motlle desmoldable d'uns 22 i
24 cm. de diàmetre. L'extenem amb l'ajuda d'una cullera i anem
presionant amb el fons d'un got per aconseguir un gruix igualat per tota la
base. Ho deixem reposar a la nevera 1/2 hora o fins que cualli.
2.- Capa
de xocolata fondant:
Fonem
la xocolata fondant amb els 250 gr. de nata, 250 gr. de llet i abans de fer el
bull afegim un sobre de quallada, deixem arrencar el bull i remanem a foc lent
uns 7 minuts.
Aboquem
la cobertura a dins el motllo a poc a poc i amb molt de compte, amb l'ajuda
d'una cullera perque no caigui directe a la base de galeta.
Ho
deixem reposar a la nevera 1/2 hora o fins que cualli.
3.- Capa
de xocolata amb llet:
Preparem
la segona capa, fonem la xocolata amb llet amb els 250 gr. de nata, 250
gr. de llet i abans de fer el bull afegim un sobre de quallada, deixem arrencar
el bull i remanem a foc lent uns 7 minuts,
Abans
d'abocar aquesta barreja sobre la capa de xocolata negra, farem unes marques
amb una forquilla o ratlles a la capa de xocolata negra, així ajudarem a que
s'enganxin les dues capes. Per això abocarem la barreja de xocolata amb llet
poc a poc amb l'ajuda d'una cullera perque la capa de sota no es trenqui.
Ho
deixem reposar a la nevera 1/2 hora o fins que cualli.
4-. Capa
de xocolata blanc:
Preparem
la segona capa, fonem la xocolata blanca amb els 250 gr. de nata, 250 gr.
de llet i abans de fer el bull afegim un sobre de quallada, deixem arrencar el
bull i remanem a foc lent uns 7 minuts,
Abans
d'abocar aquesta barreja sobre la capa de xocolata amb llet, farem unes marques
amb una forquilla o ratlles a la capa de xocolata amb llet, així ajudarem a que
s'enganxin les dues capes. Per això abocarem la barreja de xocolata blanca poc
a poc amb l'ajuda d'una cullera perque la capa de sota no es trenqui.
Ho
deixem reposar a la nevera un minim de 4 hores o tota la nit abans de
desmotllar.
5.- Decoració:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada