dijous, 20 de desembre del 2007

BON NADAL / FELIZ NAVIDAD


RECICLANT / RECICLANDO


Us deixo més idees per reciclar aquelles boles que han quedat una mica passades de moda.
Os dejo más ideas para reciclar aquellas bolas que han quedado un poco pasadas de moda.

http://www.decoesfera.com/2007/12/18-recicladecoracion-navidena-con-las-bolas-pasadas-de-moda

dimecres, 19 de desembre del 2007

NADAL / NAVIDAD

Us deixo aquesta adreça perque pogueu veure el tutorial de com fer aquests adornos tan originals.
Os dejo esta dirección para que podais ver el tutorial de como hacer estos adornos tan originales.

http://zhinkadinkadoo.typepad.com/zhinkadinkadoo/2007/11/magical-cookie.html

dilluns, 17 de desembre del 2007

REIS / REYES


Avui toca que mireu aquest enllaç. Jo estic a favor dels reis d'Orient (cada dia és més complicat fer campanya per ells). Aquests grans regals només ho poden portar ells.

Hoy toca que mireis este enlace. Yo estoy a favor de los reyes de Oriente Ccada día es más complicado hacer campaña para ellos). estos grandes regalos sólo lo pueden traer ellos.

http://penamora.blogspot.com/2007/11/queridos-reyes-magos.html

dijous, 13 de desembre del 2007

INTERCANVI INICIAL / INTERCAMBIO INICIAL

Vaig apuntar-me a l'intercanvi que va organizó Anais (http://midedal.blogspot.com/) i la meva parella va ser la Maria (http://verdemarida.blogspot.com/) ara que ja l'ha rebut us ensenyo el paquetet que va rebre.



Dins d'ell, un carnet d'agulles fet amb cartonnage amb la inicial brodada al davant (aquesta vegada el cartonnage va ser més dificil), i després vaig afegir-hi un scottish per penjar on més li agradi, jo en principi vaig pensar amb les tisores, però no se si hi ha prou cinta.


Me apunté al intercambio que organizó Anais (http://midedal.blogspot.com/) y mi pareja fue María (http://verdemarida.blogspot.com ,ahora que ya lo ha recibido, os enseño el paquetito que recibió.

Dentro de el, un carnet de agujas de cartonnage con la inicial bordada delante (esta vez el cartonnage fue mas difícil), y después le añadí un scottish para colgar donde mas le guste, yo en principio pensé en las tijeras, pero no se si hay suficiente cinta.


I aquest és el que jo he rebut de Rosa (http://penamora.blogspot.com/), és preciós, m'encanta, estic molt contenta. Ja té el seu lloc reservat ... veieu quin goig que fa?


Y este es el que yo he recibido de Rosa (http://penamora.blogspot.com/), es precioso, me encanta, estoy muy contenta. Ya tiene su sitio reservado ... ¿veis como luce?





dimarts, 11 de desembre del 2007

BUSCO


Estic buscant i no trobo uns patrons per fer aquests ratolins, tan femenins. M'agraden molt i tinc algun retallet de roba que podrien convertir-se en aquests personatges tan entranyables. Si alguna té alguna cosa semblant, si-us-plau digueu-m'ho podem fer un intercanvi d'alguna patronet que pogui tenir i us interessi.
Moltes gràcies a totes.
Estoy buscando unos patrones para hacer estos ratoncillos tan femeninos. Me gustan mucho y tengo algún retal de ropa que podría convertir-se en estos personajes tan entrañables. Si alguna tiene alguna cosa parecida, por favor decídmelo podemos hacer un intercambio de algún patrón que pueda tener y que os pueda interesa.
Muchas gracias a todas.

NOU BLOG / NUEVO BLOG

Aprofito aquest post per anunciar-vos el naixement d'un nou blog, és de la Pili, que ja va participar en l'intercanvi de tovallons que vaig organitzar mesos abans.
http://detotcor.blogspot.com/


Aprovecho este post para anunciaros el nacimiento de un blog, es de la Pili, que ya participó en el intercambio de servilletas que organicé meses antes.
http://detotcor.blogspot.com/
Des d'aquí et donem la benvinguda, i esperem moltes sorpreses.
Desde aquí te damos la bienvenida, y esperamos muchas sorpresas.

INTERCANVI / INTERCAMBIO

Aquest es l'intercanvi que vaig realitzar amb la Núria, el tema que vam triar va ser Nadal, per trobar-nos tan propers a aquesta.

Este es el intercambio que realicé con Nuria, el tema que elegimos fue Navidad, por estar tan cerca de ella.


I això és el que vaig rebre, ... una passada!!!. Ara entre totes l'hem d'animar a que comenci a crear un blog, per poder tafanejar les seves habilitats, admirar-les i comentar-les

Y esto es lo que yo recibi,... una pasada!!!!. Ahora entre todas la hemos de animas a que empiece creando su blog, para poder curiosear sus habilidades, admirarlas y comentarlas.

Per començar, mireu quin paquetàs.

Para empezar mirad que paquetón.


I dins del paquet, més paquetets, plens de sorpreses ... fetes a mà.

Y dentro del paquete, más paquetitos, llenos de sorpresas ... hechas a mano.


Un pingui fredolic per abraçar i donar-li calor, unes maduixetes per penjar a l'arbre, uns dolços de xocolata, una guirlanda d'estrelles de feltre, uns tovallons de Nadal per la meva dèria, unes manoples iman per a la nevera, uns stickers de Nadal i una felicitació molt original i de filigrana ...

Un pingüino friolero para abrazar y darle calor, unas fresas para colgar al árbol, unos dulces de chocolate, una guirnalda de estrellas de fieltro, unas servilletas de Navidad para mi obsesión, unas manoplas imán para la nevera, unos stickers de Navidad y unas felicitación de Navidad muy original y de filigrana ...

dilluns, 10 de desembre del 2007

PER FI / POR FIN


3 anys he estat per fer-la, però a valgut la pena. Mireu que maca!!!!.
És de la Marie Claire idees desembre 2003.



3 años he estado para hacerla, pero ha valido la pena. ¡¡¡¡Mirad que guapa!!!!.
Es de la Marie Claire idees diciembre 2003.

dimecres, 5 de desembre del 2007

SORPRESA

Aquest és el paquetet on a dins tenim l'intercanvi d'inicial que va organitzar la Anais, i que ja està en camí.

Este es el paquetito donde dentro tenemos el intercambio de la inicial que organizó Anais, y que ya esta en camino.

dilluns, 3 de desembre del 2007

CARTONNAGE II

Aqui teniu un altre carnet d'agulles.
Aquí tenéis otro carnet de agujas.
M'encanta, fer-los
Me encantan, hacerlos.Ara toca canviar de model, i complicar-lo una mica més.
Ahora toca cambiar de modelo, y complicarlo un poco mas.