diumenge, 26 d’agost del 2018

DT CALL SCRAPCOLLECTION



Hola de nou!.
Hola de nuevo.


Fa dies que no publico però treballant he estat. Aprofito aquesta entrada per ensenyar-vos els treballs que he fet aquestes tres setmanes de vacances les estones lliures que m'ha deixat el meu dia a dia de panxing a la piscina.


Hace días que no publico pero he estado trabajando, aprovecho para enseñaros los trabajos que he estado realizando estas tres semanas de vacaciones en los ratos libres que me dejaba mi dia a dia de panching en la piscina.


He fet scrap, ultimament hi estic enganxada, i crec que és per que és ràpid de fer, però això no vol dir que sigui laboriós, o al menys a mi m'ho sembla perque els que ja em coneixeu m'agraden els detalls i molt més si són d'aquells que apareixen amagats per sorpresa.

He hecho scrap, me tiene enganchada, y creo que es por la rapidez con que puedes realizarlo, pero eso no significa que no sea laborioso, o al menos a mi me lo parece porque me gustan los detalles y mucho mas si son de los se encuentran escondidos.



He fet un bastidor per deixar-hi tags o fotografies el que plagui, i després un mini album que podriem dir que és un journal, on he combinats papers d'scrap, aquarel·la, velum i paper kraft, per poder tenir unes bases ben diverses per poder deixar anar la imaginació quan es comenci a omplir.


He realizado un bastidor para dejar tags o fotografias, despues un mini album tipo journal, donde he combinado papales de scrap, acuarela, velum y kraft para tener bases diversas para dejar volar la imaginación.



He estat fent altres cosetes, que ja us aniré ensenyant però aquest post és per anunciar que aquestes dues peces em serveixen per anunciar que participo en el DT Call d'Scrapcollection, part del material empleat per aquests projectes són d'aquesta marca.

He realizado otras cosillas, que ya os enseñaré pero este post es para anunciar que estas dos piezas me sirven para anunciar que participo en el DT Call de Scrapcollection, parte del material empleado en estos proyectos son de esta marca.

Per cert us anuncio que disposo d'instagram, es diu com el blog, aviat posaré el simbol a la dreta del blog per poder-hi accedir ràpidament, mentrestant us adjunto l'enllaç per si voleu donar-hi una ullada (estic als inicis, jejeje):

Por cierto este enlace es de mi instagram, se llama como el blog, cuando pueda pondré el simbolo a la derecha del blog para acceder rapidamente, si deseais pasad por ahí y podréis ver mis inicios.

https://www.instagram.com/la.lluna.d.abril/

Fins aquí puc explicar més, el pròxim post continuaré. Fins aviat.
Hasta aquí os explico, el próximo post habrá mas que contar. Hasta luego.


Glòria



5 comentaris:

Anònim ha dit...

SORT!!!

Pilar

pitavola ha dit...

definitivament has aprofitat força l'estiu
Ptns

la.lluna.d.abril ha dit...

Moltes gràcies noies

Anna ha dit...

La qüestió és entretenir-se i gaudir de la creativitat. I tú sempre has tingut molt de gust, així que t'ha quedat fantàstic.

Clipping Path Service ha dit...

Lovely blog. Thanks for sharing with us.