divendres, 31 d’agost de 2007

DECOUPAGE

Segueixo amb el decoupage, ara toca una caixeta. He fet el fons groc, he enganxat l'ànec i amb una esponja he anat matisant amb el verd.
Sigo con el decoupage, ahora toca una cajita. He pintado el fondo amarillo, he pegado el pato y con una esponja he matizado con el verde.

I la base de la caixa porta una tira de margarites per donar-li un aire dolç, dolç i redolç.
Y la base de la caja lleva una tira de margaritas para dar-le un aire dulce, dulce, y redulce.
La foto no està molt lograda però us podeu fer una idea.
La foto no está muy lograda pero os podéis hacer una idea.

dimarts, 28 d’agost de 2007

WOMEN IN ART

Amb la boca oberta vaig quedar el primer cop que el vaig veure.

Con la boca abierta me quedé la primera vez que lo vi.

dilluns, 27 d’agost de 2007

FLORETES/FLORECITAS

Feia dies que volia fer una agulla i aquestes floretes que van sortir a la revista Elle nº 246 del mes de març d'aquest any, m'han engrescat.
Hace días que quería hacer una aguja y estas florecitas que salieron en la revista Elle nº 246 del mes de marzo de este año, me han hecho decidir.


Aquí us deixo unes fotos del procés, és molt senzill. La flor gran fa un diametre de 7,5 cm, la següents tenen una mida de 6,5 cm, 5 cm, 3 cm, la rodoneta 0,8 cm.

Aquí os dejo unas fotos que ilustran el proceso, es muy fácil. La flor grande hace un diámetro de 7,5 cm, las siguientes son de 6,5 cm, 5 cm, 3 cm, i la redondita 0,8 cm.



¿Os gusta el resultado final?. Esta camiseta lleva publicidad en el pecho y con la aguja queda disimulado, y asi no tengo que desterrar para ropa de casa esta camiseta que me encanta.

divendres, 17 d’agost de 2007

BOMBONS / BOMBONES

El dimecres vaig fer bombons, són molt fàcils de fer, així que us deixo la recepta (no recordo si és de l'Arzak) per la Xocolata de postres de la Nestlé.

ROQUES DE XOCOLATA

250 gr (10 barrestes) xocolata Nestlé Postres
100 gr de cereals integrals Fitness
35 gr avellanes torrades
25 gr nous pelades
Posem la xocolata a fondre al bany maria lentament, un cop desfeta, i afegim els fruits secs i els cereals que prèviament haurem trinxat, deixant-ho ben barrejat.
Anirem fent roques, amb l'ajuda de 2 culleres i les posarem en una safata que pogui restar a la nevera fins que es sol·lidifiquin.
Un cop quedi presa, ja està apunt per assaborir-la
ROCAS DE CHOCOLATE
250 gr (10 barritas) chocolate Nestlé Postres
100 gr de cereales integrales Fitness
35 gr de avellanas tostadas
25 gr de nueces peladas
Ponemos el chocolate a fundir al baño maría lentamente, una vez esté deshecha, añadimos los frutos secos y los cereales que previamente habremos triturados a mano, dejándolo bien mezclado.
Iremos haciendo rocas, con la ayuda de 2 cucharas y las pondremos en una bandeja que pueda dejarse en la nevera hasta que se solidifiquen.
Un vez estén duras, ya estarán a punto de saborearlas.


dilluns, 13 d’agost de 2007

DE RETORN / DE VUELTA

Hola



Ja fa dies que estic voltant per aquí. No he escrit abans perque no he fet res de manualitats aquestes vacances, solsament he estat amb la familia i sobretot volcada a jugar amb els bitxos escarrasits.


Voltant per internet, he descobert una web anglesa que ven unes casetes i cohets fets de cartró. Són d'una empresa brasilenya Kablin, la ven des del Regne Unit la web:


http://www.capelabranca.com/



Hola

Ya hace dias que estoy dando vueltas por aquí. No he escrito nada porque no he realizado ninguna manualidad durante estas vacaciones solo me he dedicado a la familia y sobre todo a jugar con los bichos de casa.

Dando vueltas por internet he descubierto una web inglesa que comercializa unas casitas y cohetes de cartón. son de una empresa brasileña llamada Kablin, le vanden desde el Reino Unido en la web

http://www.capelabranca.com/