dimarts, 22 de juliol del 2008

DECOUPAGE

El juny vaig fer més experiments amb el decoupage de roba. Una samarreta per una amiga d'escola del meu fill, i com que als 5 anys les nenes ja son tot "coquetones" vaig pensar que una samarreta per lluir tindria bona aceptació.
Este junio realicé más experimentos con el decoupage de tela. Una camiseta para una amiga de la escuela de mi hijo, y como a los cinco años ya empiezan a ser coquetas, pensé que una camiseta para lucir tendria una buena aceptación.

Uns botonets de l'intercanvi "Rosa" van donar-li el toc final.
Unos botones del intercambio "Rosa" le dieron el toque final.
M'agrada com ha quedat, i vosaltres que en penseu?.
A mi me gustó mucho como quedó y ¿ vosotras que pensáis?.

dissabte, 19 de juliol del 2008

SANT JOAN

Fa dies que estic "fora de joc", estic desbordada i no puc dedicar-me als meus vicis manuals, però això no vol dir que deixi de visitar els vostres blogs.
Us deixo una foto del paquetet que he rebut de l'intercanvi de Sant Joan, sabeu qui m'ha tocat? l'Emi, i mireu quines cosetes m'ha enviat.

Aqui teniu un detall del bolso, segons la meva mare "ets una virtuosa de l'agulla".

MOLTES GRÀCIES EMI

Hace dias que estoy "fuera de juego" estoy desbordada y no puedo dedicarme a mis vicios manuales, pero esto no quiere decir que deje de visitar vuestros blogs.

Os dejo una foto del paquete que he recibido del intercambio de San Juan, ¿sabéis quien me ha tocado? la Emi, y mirad que cosillas me ha enviado.
Aquí un detalle del bolso, según mi madre "eres una virtuosa de la aguja".

MUCHAS GRACIAS EMI