dijous, 11 de novembre de 2010

CREATIVA 2010

Aquest és un avanç del que va ser la meva estada del divendres a Creativa, després de fer una cua de 1/2 hora, vaig poder entrar a les 11:00 i començar a tafanejar els stands muntats. Com cada any n'hi havia que encara estaven tancats i fins al migdia -tarda no van estar apunt (com cada any sempre hi ha algun de ressaguer).

Este es un avance de lo que fué mi estada del viernes de Creativa, después de hacer 1/2 hora de cola pude entrar a las 11:00 y empezar a chafardear los estands montados. Como cada año habia algunos que aún estaban cerrados y no fué hasta el medio día-tarde que estuvieron a punto (como cada año hay alguno que se queda rezagado).

Aquí teniu el que vaig fer en el taller de quadres de Dseda+, i com podeu veure són pels reis de la casa.
Aquí tenéis el resultado del taller de cuadros de Dseda+, y como podéis ver son para los reyes de la casa.
Emmarcats en blanc tant el de la nena i com el del nen queden guapissims.
Enmarcados ambos en blanco quedan guapísimos.


Els he fet amb una temàtica conjunta de princeps i dracs.
Los he realizado con una temática conjunta de príncipes y dragones.

A la tarda vaig trobar-me amb l'Àngela i vaig aprofitar l'avinentesa de fer-li entrega de la caixa victòriana (no tinc foto del moment, però se que algú que la té).

Por la tarde me reuní con Àngela para entregarle la caja victòriana (no tengo foto del momento, pero se de alguién que la tiene).Vaig tenir l'ocasió de saludar a les blogueres conegudes com les meves estimades Mar, Júlia, Betty, Ana i conèixer a blogueres que fins ara no tenia el gust de saludar personalment: Montse, Maribel, Victòria, Eugènia, Montse, ... La bruja Pepa de qui em vaig trobar molt ben rebuda i a qui vam acompanyar d'excursió cap a l'exposició de quilts, per poder admirar el treball de les seves nenes i que des d'aquí vull felicitar per aquest extraordinari treball de combinació de colors, cada cop que el veig em recorda l'efecte visual dels caleidoscopis que tan m'agraden, no m'extranya gens que la Mª José estigui tan contenta amb aquest regal que li han fet, fins i tot l'han posada de protagonista fent-li un retrat, a veure si sabeu on és!!!..


Pude saludar a las blogueras conocidas Mar, Júlia,Betty, Ana y conocer a blogueras que hasta ese momento no había tenido la oportunidad de saludar personalmente: Montse, Maribel, Victòria, Eugènia, Montse, ...La bruja Pepa con quien me encontré muy acogida y con quien tuve el placer de acompañar de excursión a la exposición de quilts, para poder admirar el trabajo de sus chicas y que desde aquí quiero felicitar por el extraordinario trabajo, por la combinación de colores, cada vez que lo miro me recuerda el efecto visual de los caleidoscopios que tanto me gustan, no me extraña nada que Mª José esté tan contenta con este regalo que le han hecho, fijaros que incluso la han puesto de protagonista, haciéndole un retrato, ¡a ver si sabéis donde está!!!...

2 comentaris:

montse ha dit...

Para mi fué un placer conocerte, doy fé que la caja es preciosa, si no hubiera sido porque estabais todas pendientes, Angela se hubiera quedado sin caja, me enamore de ella
Petonets

El rincón de Paloma. ha dit...

Penso igual que la Montse !!!! va ser un plaer coneixet, la caixa .... una maravella. Jo tinc una foto de l'Angela i la Montse amb la caixa.