dijous, 11 de novembre de 2010

CREATIVA II

Només quatre ratlles per deixar les meves últimes impressions de Creativa.
Sólo cuatro lineas para dejar mis impresiones de Creativa.

Aquest any al trobar que quasibé tot era com altres anys, amb poques novetats, m'he dedicat a mirar-me les exposicions amb detall, i haig de dir que m'han ENCANTAT!!!

Més m'hauria agradat poder-me endur posat el vestit més car del món (el de la foto, tot ell fet amb bitlles de 500€). Vaja em marxa la crisis de cop!!!!!

Este año al encontrar que casi todo era como otros años, con pocas novedades, me he dedicado a mirar con detalle las exposiciones y me ha ¡ENCANTADO!.

Más me hubiera gustado haberme llevado puesto el vestido más caro del mundo (el de la foto, todo él de billetes de 500€). Vamos se me pasa la crisis de golpe!!!!

No portaba la càmara i amb el mòbil les fotos han quedat fetes un nyap, he pogut salvar el quilt de la Núria Madurell i el que ja vaig publicar la setmana passada de les nenes de la Buja Pepa. M'hauria agradat compartir amb vosaltres els quilts del concurs de Deseda+ que eren preciosos amb una explosió de color i imaginació. l'exposició de l'Associació Italiana de Decoupage unes obres d'art.

Tuve que hacer las fotos con el móvil y han quedado hechas unas chapuza, he podido salvar la del quilt de Núria Madurell y el de las chicas de la bruja Pepa que ya publiqué la semana pasada. Me hubiera gustado mostraros la exposición de quilts del concurso que organiza Deseda+, eran preciosos con una explosión de color y de imaginación, la exposición de la Asociación Italiana de Decoupage verdaderas obras de arte.

Aqui les meves compres i el coxinet que em va regalar l'Àngela i que fa una oloreta deliciosa.

Aqui mis compras y el cojin que me regaló Àngela y que hace un olorcito delicioso.

5 comentaris:

D@isy ha dit...

Muy bonito y si que se le pasa la crisis a cualquiera...

saludos

Angela - patch ha dit...

Ummmmmh! Des d'aquí sento l'olor!!!!!

Pili ha dit...

Molt bó lo del vestit més d'una en l'haguessim emportat tot. I a pessics també valia la pena amb 3 bitllets ja ens podiem comprar una màquina nova, ja,ja....
Les compres molt xules.
Petons

Manita ha dit...

Hola!

Hemos creado una página web en la que puedes vender las cositas que haces, es totalmente gratuita y funciona como una página de clasificados

Se llama http://www.solohechoamano.com

Cuenta con un foro de discusión en el que compartir técnicas, proyectos y un apartado dividido por temas en el que puedes enlazar tu blog.

Anímate a visitarla!

Un saludo!

corapensa ha dit...

Si,referente a tu pregunta si sirven para quirofano,esta sacado de un modelo de quirof.