dijous, 3 d’abril de 2008

SORPRESA

Quants dies sense escriure, sembla imposible, no m’agrada tenir el blog a mitges tintes, així que no us extranyarà que aquest post sigui tant llarg, ja que tinc moltes coses que explicar.


Cuantos días sin escribir, parece imposible, no me gusta tener el blog a medias tintas, así que no os extrañará que este post sea tan largo, pues tengo muchas cosas que contar.

No se com explicar-vos la meva sorpresa i alegría que m’ha anat succeint dia a dia durant aquest semana, suposo que no sabeu de que parlo, però si us dic que he anat rebent avisos de l’oficina de Correus del meu poble, dient-me que passes a recollir Certificats . Ufff, certificats!!!, fins ara per a mi un certificat era una mala senyal, moltes vegades em sonaba a que els senyors d’Hisenda volien donar-me una sorpresa, però NO, aquesta vegada la sorpresa eren dos paquets ben grossos, un de Costa Rica, i un altre de Vitoria-Gasteiz.

No se como explicaros mi sorpresa y alegría que he ido teniendo día a día durante esta semana, supongo que no sabéis de que hablo, pero si os digo que he estado recibiendo avisos de la oficina de Correos de mi pueblo, diciéndome que me pasara a recoger certificados. ¡¡Ufff, certificados!!!, hasta esta fecha para mi un certificado era una mala señal, muchas veces me sonaba a que los señores de Hacienda querían darme una sorpresa, pero NO, esta vez la sorpresa eren dos paquetes bien grandes, uno de Costa Rica, y otro de Vitoria-Gasteiz.
El primer era el de la Karen (http://countrykaren.blogspot.com), amb un cor country estil Tilda preciós, a més d’unes robes, una eina per rissar cintes, uns llibres publicats per ella mateixa per fer figures amb cintes d’embolicar, unes pegatines per enganxar, un llaç, un sabonet amb forma de rosa que fa molt bona olor, i una tarjeta amb unes ratlles molt dolces. Si visiteu el seu blog veureu quines filigranes fa amb la pintura country. Mireu la foto, i ja em donareu la raó d’estar tant contenta.El primero era el de la Karen (http://countrykaren.blogspot.com), con un corazón country estilo Tilda precioso, además le añadió unes telas muy chulas (súper original la del pez espada estampado en ella), una herramienta para rizar cintas, unos libros publicados por ella misma para hacer figuras con cintas de regalo, unas pegatinas para pegar, un lazo, un jaboncillo en forma de rosa con muy buen aroma, y una tarjeta con unas líneas muy dulces. Si visitáis su blog veréis que filigranas hace con la pintura country. Mirad la foto, y ya me daréis la razón de estar tan contenta
El segon que vaig rebre, era de la Virtudes (http://patchworkzale.blogspot.com/) aquest va arribar dissabte, era la seva resposta a la proposta de PHA a la que vaig apuntarme. Ja fa temps que la conec, ens visitem mutuament el blog, haig de reconèixer que m’encanten els seus treballs en patch, té unes manetes…, visiteu el seu blog, té uns tutorials de patch sense agulla, que em van obrir els ulls, jo feia temps que veía totes aquelles aplicacions, però no sabia com es feien, i voilà vaig descubrir un nou món de patch.
El segundo que recibí, era de la Virtudes (http://patchworkzale.blogspot.com/) este llegó el sabado, era su respuesta a la propuesta de PHA a la que me apunté. Ya hace tiempo que la conozco, nos visitamos mutuamente el blog, he de reconocer que me encantan sus trabajos en patch, tiene una manos…, visitad su blog, tiene unos tutoriales de patch sin aguja, que me abrieron los ojos, hacia tiempo que veía todas aquellas aplicaciones, pero no sabia como se realizaban, y voilà descubrí un nuevo mundo de patch.


Podeu veure quines inicials més elegants que ha bodat, i la combinació de robes?, fantástiques, quines robes més precioses.
Pódéis ver que iniciales más elegants ha bordado, ¿y la combinación de telas?, fantasticas, que telas más preciosas.


16 comentaris:

Pili ha dit...

Quin munt de regalets, així sí que dona gust anar a correus ¿eh?
Petons.

I AM A DREAMER ha dit...

Quina sort, quin munt de regals !!Gracies pels comentaris Lluna, m'anima molt. Encara no he pogut fer la carrera de joieria, estudio de mica en mica...però sóc bastant autodidacta i curiosa ...

La propera vegada, compta amb mi per amic invisible…m'ha encantat la idea de l'intercanvi, i les meravelles que heu fet totes, és genial….Aquest mes assisteixo a un curs de joieria textil a l'escola Teranyina al Raval de Bcn que segur t'encantaria, ja t'explicaré com va…Una abraçada,

Jeannett ha dit...

Que lindas cosas te han enviado...!!, felicidades a las dueñas de esas manos tan habiles. Yo aun no he recibido mi Corazon Tilda y tampoco tengo noticias del que he enviado. Por favor me ayudas a averiguar algo..???, mil gracias.

Estrella ha dit...

Preciosos todos los regalitos que te han enviado, me imagino que estarás contentísima y más cuando desprenden tanto cariño, un beso, Estrella.

angie ha dit...

Felicitats! Fa poc que vaig conèixer el teu blog i crec que ets una persona molt carinyosa i detallista per com has portat l'intercanvi dels cors. T'ho mereixes.

Mariella ha dit...

pero que hermosos regalos te han llegado... felicidades...

SOGAMAR ha dit...

Qué cosas tan bonitas. ¿Podría yo apuntarme a algún intercambio también?
Tienes cosas preciosas y tu blog también lo es. Besos.

Aldana ha dit...

Que cosas tan hermosas que recibiste!!!
Muy lindo tu blog y tus tranajos!!!

agus ha dit...

uns regals molt bonicos....

B7S, Agus

pepa ha dit...

Gloria :Ha sido un placer haber participado el el intercambio.Gracias `por tu nota.Ha sido todo un detalle..La pena es que no sé si esta chica de Huercal ,ha recogido mi corazón de correos.Como no se su correo,no me entero de nada.Le dejé dos posrs en su blog ,y ni los publicó ni ha dado señales de vida.ami,desde luego,no me lo han devuelto..¿no te parece muy rfaro todo esto?.bueno,pues nada más.Enhorabuena por el éxito de tu intercambio.Ha sido un olacer participar en él.Besos Pepa

Marisa ha dit...

Tienes una sorpresa en mi blog.Un beso

Keros ha dit...

Quina sort!! M'encanta el cor, és genial!

Una abraçada.

titicandia ha dit...

Quie lindo todo!!!!
Muy hermoso de verdad todo lo que te llegó.
Un abrazo grande,
Titi

Xènia ha dit...

Todo muy bonito!
Un beso,
Xènia

Ivonne ha dit...

He recibido tu regalo del correo; mil gracias a ti por dejarme participar y conocer tanto, Un abrazo desde Costa Rica.

la sevillana ha dit...

Qué maravillas!!!!!!qué bonito todo!