dijous, 31 de maig del 2007

DOLÇOS/ DULCES

Aquesta setmana no he fet res de res, per això us deixo una de les meves aficions, la pastisseria i altres dolços. El pastís és de l'aniversari del nen pels seus 3 anys, i les altres fotos són de Pasqua, un ou està decorat el paper amb decoupage, l'altre és una combinació de tonterietes que agraden als petits.

Esta semana no he realizado nada de nada, así que os dejo una muestra de mi afición
por la pastelería y otros dulces. El pastel es del aniversario del niño por sus 3 años, y las otras fotos son de Pascua, un huevo decorado con decoupage y otro con las tonterías que gustan a los pequeños.

4 comentaris:

Knit Family ha dit...

Molt bona pinta!!!!!, l'important és estar inventant coses sempre....

RID ha dit...

Hola, moltes gràcies per la teva visita, espero que ens veiem sovint. He estat tafanejant el teu blog i..."déu n'hi do" totes les coses que arribes a fer, fa només uns quants anys que vaig aprendre a defensar-me amb el ganxet...no en sé gaire...però ja m'està bé. Fa poquet que he encetat el meu blog (febrer) i la veritat estic molt contenta, és molt guai conèixer i veure tot el que fan altres persones, s'aprèn molt! Benvinguda al cosmoblog! Salud

Roseta ha dit...

Hola lluna d´abril:
M´auras de donar consells de com fer unes fotografies tan boniques.Per mi es superior, no puc.
Una abraçada.

RID ha dit...

Hola de nou...Gràcies pel teu comentari...però t'he de dir que no és meu el mosaic...vaig fer la foto a la cúpula del Vaticà aquest setembre passat (St. Pere)ho sento...però no sé si seria capaç de fer això, jajajajaja!!!! Salutacions LLuna.