dimecres, 30 de setembre del 2009

SAL CASETES / SAL CASITAS

Ara que tinc temps puc practicar el patch a màquina, i aprofitant que estic fent el SAL organitzat en el seu dia per l'Anna.

Ahora que tengo tiempo puedo practicar patch a maquina, y aprovechando que estoy haciendo el SAL organizado en su día por Anna.


Aquí teniu una mostra d'arbres, les casetes vindran més endavant ... Encara hi ha fils per atacar.
Aquí tenéis una muestra de los arboles, las casitas vendrán mas tarde ... Aún hay hilos por atacar.

dilluns, 28 de setembre del 2009

KUKADES

Gràcies Isi.
Gracias Isi.

divendres, 18 de setembre del 2009

TEMPS DE POMES / TEMPORADA DE MANZANAS

Un altre brodat que trobareu aquí.

Otro bordado que encontrareis aquí.

dilluns, 14 de setembre del 2009

TORNADA A L'ESCOLA / LA VUELTA AL COLE

És la tornada a l'escola, per la petita l'inici de P-3 i pel gran l'inici de primària. Es la vuelta a la escuela, la pequeña a P-3 y el mayor inicia primaria.
Aquí teniu el coixí de P-3 seguint les tradicions.
Aquí tenéis la almohada de P-3 siguiendo las tradiciones.

I la mama presenta els deures acabats del SAL BEACH COTTAGE (aqui i aqui).
Y la mama presenta los deberes terminados del SAL BEACH COTTAGE (aquí i aquí).


M'encanta el resultat. / Me encanta el resultado.

diumenge, 6 de setembre del 2009

SAL BEACH COTTAGE: II ENTREGA

Una nova imatge de com vaig avançant.
Una nueva imagen de como voy adelantando.


Solsament em resta la cenefa del capdavall.
Solo me falta la cenefa del final.

PARLANT DE PX / HABLANDO DE PX

Mireu que he descobert.
Mirad lo que he descubierto.



Son els complements de Bimba&Lola amb el punt de creu com a protagonista, anells, arracades, penjolls ..., el que més m'agrada és la boina (recordo un patró de Tilda i uns gràfics de px estil folk d'un Burda vintage de la meva mare = quina feina que se'm gira!!!, jajajaja).

Son complementos de Bimba&Lola con el punto de cruz como protagonista, anillos, pendientes, colgantes ..., lo que más me gusta es la boina (recuerdo un patrón de Tilda y unos graficos de px estilo folk de algun Burda vintage de mi madre = que faena me viene!!!!, jajajaja).

dimarts, 1 de setembre del 2009

SAL BEACH COTTAGE


Aqui el teniu, aquests ultims dies de vacances he pogut avançar moltissim, la roba que recomana la creadora i els fils fan molt agradable la labor, no em costa gens passar els fils per la trama, crec que el brodat queda "sublim". Realment m'he quedat molt sorpresa (agradablement sorpresa).


Aquí lo tenéis, estos últimos días de vacaciones he podido avanzar muchisimo, la ropa que recomendaba la creadora así como los hilos, hacen que sea una labor muy agradable de realizar, no me cuesta nada pasar los hilos por la trama. Creo que el bordado queda "sublime". Realmente me he quedado muy sorprendida (agradablemente sorprendida)


Desitjo poder-lo tenir acabat durant aquesta primera setmana de setembre. Des d'aqui vull agrair a les organitzadores l'oportunitat que m'han donat per poder-lo fer, tot i sabent que no podria complir els objectius marcats.

Deseo poderlo tener acabado durante esta primera semana de septiembre. Desde aquí quiero agradecer a las organizadoras la oportunidad que me han brindado en poderlo hacer, aún conociendo que no podría cumplir con los objetivos marcados.