dimarts, 1 de setembre de 2009

SAL BEACH COTTAGE


Aqui el teniu, aquests ultims dies de vacances he pogut avançar moltissim, la roba que recomana la creadora i els fils fan molt agradable la labor, no em costa gens passar els fils per la trama, crec que el brodat queda "sublim". Realment m'he quedat molt sorpresa (agradablement sorpresa).


Aquí lo tenéis, estos últimos días de vacaciones he podido avanzar muchisimo, la ropa que recomendaba la creadora así como los hilos, hacen que sea una labor muy agradable de realizar, no me cuesta nada pasar los hilos por la trama. Creo que el bordado queda "sublime". Realmente me he quedado muy sorprendida (agradablemente sorprendida)


Desitjo poder-lo tenir acabat durant aquesta primera setmana de setembre. Des d'aqui vull agrair a les organitzadores l'oportunitat que m'han donat per poder-lo fer, tot i sabent que no podria complir els objectius marcats.

Deseo poderlo tener acabado durante esta primera semana de septiembre. Desde aquí quiero agradecer a las organizadoras la oportunidad que me han brindado en poderlo hacer, aún conociendo que no podría cumplir con los objetivos marcados.

5 comentaris:

Pili ha dit...

Ei, Glòria té molt bona pinta. A mí em fa molta mandra començar amb tantes coses a mitges que tinc.
Petons.

Anna S. ha dit...

Gloria! Veig que has vingut ben carregada de piles!

RID ha dit...

És molt bonic, ostres em pensava que el MCI ja havia sortit...pero encara no...a les botigues.
Petons

Victòria ha dit...

T'està quedant molt bonic. Petons.

Marisa ha dit...

Hola Gloria, pasé a saludarte y a ver lo nuevo.
¡Precioso el cuadro!

Ya veo por la foto del peque que encontrastes un huequito para la toalla, jajaja.

Un besote