dilluns, 15 de març del 2010

SITGES 2010

.
Aquest era el color que veia camí a Sitges, un dia gris però molt lluent pel reflexe de la neu. Tot i així la foto es ben curiosa, podeu veure els ametllers florits i el paisatge ben nevat, no podia deixar de compartir amb vosaltres aquesta imatge.

Este era el color que tenia camino a Sitges, un dia gris pero muy brillante por el reflejo de la nieve. Aún así la foto es realmente curiosa, se pueden ver los almendros en flor y el paisaje nevado a su alrededor, no podia dejar de compartir con vosotras esta imagen.
I aquest és el color que vaig portar-me de Sitges, un kit per fer-ne un necesser shabby vintage de la botiga "El tenderete de Patch" de la Paqui Monte (aqui conec per l'intercanvi d'ATC's) i la Isabel que ven aviat tindrem operatiu a Internet i que amb el seu bon gust segur que tindrà molt d'èxit, després va seguir un kit de Deseda+ per fer un collar on em van regalar un calendari 2010 preciós, i per acabar un botó de fusta xulissim en forma de gat.


Vaig estar poc menys d'una hora a Sitges, el temps just per saludar i agrair a la Cristina de Entre Algodones el premi que vaig tenir el gust de guanyar del seu sorteig, l'estona de passejada amb canvis d'impressions amb la Marta, l'Àngela i la Mar. Saludar a la Júlia que es trobava a l'stand de Filart, i amb ganes de saludar i que no va poder ser ja que no varem coincidir amb la Núria Madurell i la Carme Torres, però de ben segur que hi haurà més oportunitats.

Poco menos de una hora en Sitges, pero lo justo para saludar a Cristina de Entre Algodones ( de la que resulté ganadora de su sorteo), el ratito de paseo y cambio de impresiones con Marta, Angela y Mar. Saludar a Júlia que se encontraba en el stand de Filart, y con ganas de saludar però no coincidimos con Núria Madurell y Carme Torres, pero habran mas oportunidades.

7 comentaris:

Pili ha dit...

Així que al final t'hi vas escapar, eh? una horeta molt ben aprofitada.
Petons.

Knit Family ha dit...

si que en vas treure partit d'una hora!!!!!, quina passada tanta neu pel camí!!!!

la.lluna.d.abril ha dit...

Sort que la neu era fora de la carretera, penseu que davant de casa tenim un pujolet que encara té neu (suposo que al ser obaga aguanta més)
Petonets

Rosana ha dit...

Hola!!!!
realmente un paisaje hermoso, gracias por compartirlo, aqui en el norte de Chile, solo podemos ver esos paisaje en fotografia pues es pleno desierto, y mucho, mucho calor.
Un abrazo.

RID ha dit...

Impressionant la foto, sembla que no pugui ser, oi?
Sí que has aprofitat el temps, noia i les compres molt xules. Aquest collaret flor de seda sempre me'l miro a Creativa i mai cau...potser algun dia...és que és molt guai!
Petons

Paqui ha dit...

Muchísimas gracias por tus palabras, eres un encanto. Me alegré mucho de verte y espero coincidir contigo en otro intercambio. Si tienes alguna duda al confeccionar el neceser no dudes en llamarme. Un besote
Paqui

Yolifer48 ha dit...

¿Qué tal en Sitges?? A mi si que me hubiera encantado estar...pero me pilla un poco lejos..
Fui a Creativa Valladolid, pero nada que ver....
Un abrazo Gloria.