dilluns, 3 de setembre del 2007

RESTAURACIO FUSTERIA (primera part) / RESTAURACION MADERA (primera parte)

Quina sorpresa, a casa de ma mare els corcs ja fan de les seves, s'han instal·lat en un parell de graons de fusta
Així que aquest diumenge m'he dedicat a atacar aquests impresentables. Per qui no sàpiga com fer front aquests insectes, us deixo la primera part del tutorial.
Menuda sorpresa, en casa de mi madre las termitas han empezado hacer de las suyas, se han instalado en un par de escalones. Ya me veis este domingo atacando los impresentables en su guarida.

Per qui no sàpiga com fer front aquesta plaga, us deixo la primera part del tutorial.
Por quién no sabe como hacerles frente, os dejo la primera parte del tutorial.

Primer introduirem l'insecticida per acabar amb ells, les seves larves, amb tot bitxo vivent dins d'aquests tunels. Nosaltres coneixem 2 productes, tos dos funciones. (Consell preventiu per evitar intoxicacions: es recomana posar-se una mascareta, i ulleres, si vol apropar-se molt, doncs surt disparat insecticida i virutes)

Primero debemos introducir el insecticida para acabar con ellos, con sus larvas, con todo bicho viviente dentro de esos túneles. Nosotros conocemos 2 productos, ambos funcionan. (Consejo preventivo: se recomienda ponerse una mascarilla, y gafas, si quieres acercarte mucho, pues sale disparado insecticida y virutas).














Segon una vegada acabada la introdució de l'insecticida , es procedirà a tapar el forat amb cotó per impedir la fuga dels corcs.
Segundo una vez terminada la introducción del insecticida, se procederá a tapar el agujero con algodón para impedir la fuga de las termitas.

Tercer s'hauria de tapar el moble o la peça de fusta amb un plàstic degudament precintada durant una setmana. Però com són graons, el que farem, es mullar lentament cada dos dies el cotó introduit en el forat.
Tercero se debería tapar el mueble o la pieza de madera con un plástico debidamente precintada durante una semana. Pero como se trata de escalones, lo que haremos, es mojar lentamente cada dos días los algodones introducidos en el agujero.

3 comentaris:

RID ha dit...

Hola ja he tornat de vacances i veig que totes dues hem practicat el decopatch...doncs, avui mateix he trobat les boles de paper a la abacus i prretenia fer-me un collaret...de tela...però he vist el teu post a Estercity i, ara no sé què fer... Ens seguim veient auesta tardor??? Salut

Blanca ha dit...

Hola
¡Quedará muy bonito!pero...me parece un trabajo muy laborioso.
Saludos

J. PUJOL Maquinaria y Confección SA ha dit...

hola llunadabril,
te escribo aqui porque no me has puesto tu e-mail para poderte aceptar, mandamelo cuando puedas,
hasta pronto
Rosa
www.rosapatch.blogspot.com
mi e-mail rosaquilt@yahoo.com