dimarts, 25 de setembre del 2007

INTERCANVI / INTERCAMBIO

Hola, tinc tants tovallons per fer decoupage repetits, que he pensat organitzar un intercanvi. Apunteu-vos abans de les 24:00 del dia 10 de octubre, el sorteig el faré el dia 11 d'octubre.
La quantitat de tovallons a enviar seran 10.

Hola tengo tantas servilletas para hacer decoupage repetidas, que he pensado organizar un intercambio. apuntaros antes de las 24:00 del día 10 de octubre, el sorteo lo realizaré el día 11 de octubre.
La cantidad de servilletas a enviar serán 10.

dilluns, 24 de setembre del 2007

EL REPTE / EL RETO

Hola noies, he estat nominada per la Rosa. Consisteix en obrir el llibre que estic llegint per la pàgina 161, i 163, i buscar una frase de cadascuna de les planes. El meu llibre és "De todo lo visible y lo invisible" de Lucía Etxebarria, que va ser Premi Primavera de Novela 2001.

Hola chicas, he estado nominada por la Rosa. Consiste en abrir el libro que estoy leyendo por la página 161, y 163, y buscar una frase de cada una de las paginas. Mi libro es "De todo lo visible y lo invisible" de Lucía Etxebarria, que fue Premio Primavera de Novela 2001.

Pag. 161
Cuántas expectativas contenía el gesto insignificante y, sin embargo, poderosísimo de adelantar la barbilla y entrecerrar los ojos para recibir un beso, qué inmensa carga de esperanza transportada, qué inmensa carga de temor viajando a su lado, en la misma bodega.

Pag. 163

Los minutos transcurrían en elegante procesión, sin pausa, sin prisa, adaptándose al ritmo tranquilo de los pasos de cada uno, que, en un intento de acomodarse a los del compañero, sacrificaban la velocidad a favor de la sincronización.

Les meves nominacions són per:
Mis nominaciones son para:

http://eljardindelossuenos.blogspot.com/
http://capusitalinda.blogspot.com
http://blanca-popurri.blogspot.com/
http://lua-laura.blogspot.com/
http://tijerasypapel.blogspot.com/

dilluns, 17 de setembre del 2007

PHA (Paga Hacia alante)

M'acabo d'apuntar a un intercanvi molt original.
S'anomena PHA (Paga Hacia Alante) i consisteix en que em comprometo a enviar un regal fet a ma a les tres primeres persones que s'apuntin deixant un missatge en aquest post.
Tinc 365 dies per enviar-lo.
Com que no hi ha res de gratuït, qui s'apunti accepten el compromis d'oferir l'intercanvi en el seu blog a tres persones més.
Vinga apunteu-vos!!!!. Jo puc fer-ho per 6 persones, ja que estic apuntada al que ha organitzat rosapatch, i patchworkzale.

Me acabo de apuntar a un intercambio muy original.
Se llama PHA o sea Paga Hacia Alante y consiste en que me comprometo a mandar un regalo hecho a mano a las tres primeras personas que se apunten dejándome un mensaje en este post.
Eso si tengo 365 días para mándarlo.
Como no hay nada gratis las personas que se apunten aceptan el compromiso de ofrecer el intercambio en su blog a otras tres personas.
Venga apuntaros !!!!!!! Yo puedo hacerlo para 6 personas, ya que estoy apuntada al que ha organizado rosapatch y patchworkzale.


http://rosapatch.blogspot.com/
http://patchworkzale.blogspot.com/

RATATOUILLE

Laura m'ha permès compratir el seu últim descobriment, que em sembla fantàstic pels petits de la casa.

Laura me ha permitido poneros su último descubrimiento, que me parece fantástico para los pequeños de la casa.
http://lauragldl.blogspot.com/search/label/vida

divendres, 14 de setembre del 2007

DECOUPAGE


Un altre quadre, crec que li faré un esponjat al fons d'un color més grogenc.

Otro cuadro, creo que le haré un esponjado amarillo en el fondo.


dimecres, 12 de setembre del 2007

TRESORS/TESOROS

Avui el meu fill comença l'escola i ha portat la caixa dels tresors de l'estiu.
Vaig agafar una caixa de sobres, i la vaig forrar amb cola i paper de diari. Un cop seca vaig passar tres capes de tempera blanca, per adornar-la amb motius mariners i de pirates. El color blau és un esponjat. Fa el seu efecte, oi?



Hoy, mi hijo empieza la escuela y debe llevar la caja de los tesoros del verano.
Cogí una caja de sobres, y la forré con cola y periódicos. Una vez seca pase tres capas de tempera de color blanco, para adornarla con motivos marineros y de piratas. El color azul es un esponjado. Hace su efecto ¿verdad?

dilluns, 3 de setembre del 2007

RESTAURACIO FUSTERIA (primera part) / RESTAURACION MADERA (primera parte)

Quina sorpresa, a casa de ma mare els corcs ja fan de les seves, s'han instal·lat en un parell de graons de fusta
Així que aquest diumenge m'he dedicat a atacar aquests impresentables. Per qui no sàpiga com fer front aquests insectes, us deixo la primera part del tutorial.
Menuda sorpresa, en casa de mi madre las termitas han empezado hacer de las suyas, se han instalado en un par de escalones. Ya me veis este domingo atacando los impresentables en su guarida.

Per qui no sàpiga com fer front aquesta plaga, us deixo la primera part del tutorial.
Por quién no sabe como hacerles frente, os dejo la primera parte del tutorial.

Primer introduirem l'insecticida per acabar amb ells, les seves larves, amb tot bitxo vivent dins d'aquests tunels. Nosaltres coneixem 2 productes, tos dos funciones. (Consell preventiu per evitar intoxicacions: es recomana posar-se una mascareta, i ulleres, si vol apropar-se molt, doncs surt disparat insecticida i virutes)

Primero debemos introducir el insecticida para acabar con ellos, con sus larvas, con todo bicho viviente dentro de esos túneles. Nosotros conocemos 2 productos, ambos funcionan. (Consejo preventivo: se recomienda ponerse una mascarilla, y gafas, si quieres acercarte mucho, pues sale disparado insecticida y virutas).














Segon una vegada acabada la introdució de l'insecticida , es procedirà a tapar el forat amb cotó per impedir la fuga dels corcs.
Segundo una vez terminada la introducción del insecticida, se procederá a tapar el agujero con algodón para impedir la fuga de las termitas.

Tercer s'hauria de tapar el moble o la peça de fusta amb un plàstic degudament precintada durant una setmana. Però com són graons, el que farem, es mullar lentament cada dos dies el cotó introduit en el forat.
Tercero se debería tapar el mueble o la pieza de madera con un plástico debidamente precintada durante una semana. Pero como se trata de escalones, lo que haremos, es mojar lentamente cada dos días los algodones introducidos en el agujero.