dimecres, 23 d’abril de 2008

SANT JORDI

Avui és Sant Jordi, una Festa que surt del cor, no és obligada, ni imposada, és poder una de les més gaudida i celebrada.

FELIÇ SANT JORDI
Hoy es "Sant Jordi", una Fiesta que sale del corazón, no es ni obligada, ni impuesta, es quizá una de las más disfrutada y celebrada.

I per que el dia sigui d'allò més rodó, jo ja he rebut el meu paquetet de l'intercanvi de Sant Jordi, que m'ha fet arribar la Mª José des de les Canaries (http://ruido-en-la-cabeza.blogspot.com/), gràcies a l'organització de la Toñi (http://mibalconcito.blogspot.com/). Quina esberamenta es va organitzar a casa al veure aquell paquet tan gran, on a dins vam trobar una caixa plena de paquetets que van ser oberts amb un obrir i tancar ulls. Els llibres més que encertats, la rosa preciosa, el guarda agulles xulissim, un punt de llibre personalitzat amb el meu nom, i tot guarnit amb la tècnica de filigrana, i unes marietes que són espelmes i que la Núria, ja va començar obrint-les.


Y para que el día sea de lo más redondo, ya he recibido mi paquetito del intercambio de "Sant Jordi", que me ha enviado Mª José desde las Canarias (http://ruido-en-la-cabeza.blogspot.com/), gracias a la organización de Toñi (http://mibalconcito.blogspot.com/). Que alboroto se organizó en casa al ver ese paquete tan grande; dentro encontramos una caja llena de paquetitos que fueron abiertos en un abrir y cerrar ojos. Los libros más que adivinados, la rosa preciosa, el guarda agujas chulisimo, un punto de libro personalizado con mi nombre y adornado con la técnica de filigrana, y unas mariquitas que son velas y que la Núria ya empezó a abrirlas.
Aqui us deixo un Sant Jordi dedicat al meu Otger.
Aqui os dejo un "Sant Jordi" dedicado a mi Otger.

7 comentaris:

memi ha dit...

Feliç Sant JOrdi.
Bss.

Xènia ha dit...

Espero que tinguis un feliç Sant Jordi! Un petonet,
Xènia

Nivaira ha dit...

Feliç Sant Jordi !

angie ha dit...

Que tinguis un feliç Sant Jordi!s

ana-ane ha dit...

Feliz dia San Jordi

titicandia ha dit...

¡¡¡Feclicidade!! y que lindos regalos, te lo mereces.
Cariños,
Titi

Lilycreative ha dit...

Muy lindos tus regalitos,... puedes averiguar que paso con el mío, hasta esta fecha no ha llegado, Lilliana