dimecres, 8 de juliol de 2009

DIY (DO IT YOURSELF)

Sembla que comença a tenir empenta el fer-se un mateix les coses, i si són aprofitant coses que ja no es fan servir encara millor, potser al posar-hi les sigles angleses això fa que tingui més popularitat, coses de marketing?. Tant fa, i tant és a casa sempre hi hagut aquest esperit d'aprofitar-ho tot, és la sort de tenir una mare traçuda i tres filles per guarnir.
Parece que empieza a tener fuerza el hacerse cosas uno mismo, y si son aprovechando cosas que ya no se utilizan, mejor, quizá al ponerle las siglas inglesas hace que tenga mas popularidad, ¿cosas de marqueting?. No importa, en casa siempre ha existido este espíritu de aprovecharlo todo, es la suerte de tener una madre habilidosa y tres hijas para vestir.


Així que ha estonetes de tardes ennuvolades, hem convertit aquesta camisola en aquesta bruseta per la meva "ninona".
Así que a ratitos de tardes nublosas, hemos convertido esta camisola en esta blusita para mi "muñeca".


I vosaltres?. Animeu-vos a fer un post de DIY / ¿Y vosotras?. Animaros a colgar un DIY

Encara sou a temps per apuntar-vos al SORTEIG/Aún estáis a tiempo a apuntaros al SORTEOBON CAP DE SETMANA/ BUEN FIN DE SEMANA

3 comentaris:

titicandia ha dit...

Me encanta como quedo, a mi me gusta eso de reciclar y de usar telas de una cosas en otras....por ejemplo camisas de mi padre que ya no usa, las trasformo en otra cosa, cortinas viejas pueden ser manteles o pequeñas cenefás.
Tu niña es hermosa.
Un abrazo,
Titi

RID ha dit...

Genial!!! M'agrada moltíssim! i això de les sigles en anglès, doncs, té el seu punt, no? hi ha coses que sonen molt bé, com ara craft, o DYI...jejeejej
Petons

Mariona ha dit...

que xula la camisola! aviam si me'n fas alguna tieta :P