divendres, 17 d’agost del 2007

BOMBONS / BOMBONES

El dimecres vaig fer bombons, són molt fàcils de fer, així que us deixo la recepta (no recordo si és de l'Arzak) per la Xocolata de postres de la Nestlé.

ROQUES DE XOCOLATA

250 gr (10 barrestes) xocolata Nestlé Postres
100 gr de cereals integrals Fitness
35 gr avellanes torrades
25 gr nous pelades
Posem la xocolata a fondre al bany maria lentament, un cop desfeta, i afegim els fruits secs i els cereals que prèviament haurem trinxat, deixant-ho ben barrejat.
Anirem fent roques, amb l'ajuda de 2 culleres i les posarem en una safata que pogui restar a la nevera fins que es sol·lidifiquin.
Un cop quedi presa, ja està apunt per assaborir-la
ROCAS DE CHOCOLATE
250 gr (10 barritas) chocolate Nestlé Postres
100 gr de cereales integrales Fitness
35 gr de avellanas tostadas
25 gr de nueces peladas
Ponemos el chocolate a fundir al baño maría lentamente, una vez esté deshecha, añadimos los frutos secos y los cereales que previamente habremos triturados a mano, dejándolo bien mezclado.
Iremos haciendo rocas, con la ayuda de 2 cucharas y las pondremos en una bandeja que pueda dejarse en la nevera hasta que se solidifiquen.
Un vez estén duras, ya estarán a punto de saborearlas.


4 comentaris:

Anais ha dit...

Con tu permiso me voy a copiar la receta para hacerla con los peques.
ÑAM-ÑAM-ÑAM

Montse ha dit...

Hola, El otro dia recibi tu visita en mi blog, contandome que tu tambien habias estado en chiclana.
Gracias por tu visita , me ha gustado mucho tu blog , asi que me lo pongo en los favoritos para visitarlo cada semanita...
Saludos desde Barcelona.

Esperanza Lopez ha dit...

uhmmmmm que delicia¡¡¡¡¡

DIARIO DE UNA ESTILISTA ha dit...

Hola!!!

Muchas grqacias por tu visita en nuestro blog. Nos ha encantado el tuyo, muy coqueto!!

Enhorabuena y espero que sigamos haciéndonos visitas con frecuencia

Andrea.